search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:00
MENU CLOSE

Χωρισμός «βόμβα» για Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη

28.09.2017 13:30
Χωρισμός «βόμβα» για Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη  - Media

 

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα για τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την τετράχρονη κόρη του, Ευαγγελία. Ο Γιάννης  και η Βάσω όταν είχαν ερωτηθεί για τις φήμες χωρισμού, τις είχαν διαψεύσει γιατί ήθελαν να κάνουν ακόμα μία ακόμα προσπάθεια στον γάμο τους, τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό και το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννοήσης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.

Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφαση του κού Τσιμιτσέλη και της κας Λασκαρακη αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου. σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα. καΓ οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους.
Με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε τα ανωτέρω, Με εκτίμηση,

Αθήνα, 28/09/2017 Η Πληρεξούσια Δικηγόρος Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου Διαχειρίστρια Εταίρος της”.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:00