search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:40
MENU CLOSE

Η «Αυγή» απαντά σε ΝΔ: Ευχόμαστε το κόμμα να μείνει ανοιχτό…

28.09.2017 15:41
Η «Αυγή» απαντά σε ΝΔ: Ευχόμαστε το κόμμα να μείνει ανοιχτό… - Media

 

Στη Νέα Δημοκρατία, που εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην εφημερίδα “Αυγή”, απαντά η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας τα εξής:

“Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη για το πώς η ΝΔ θα εξοφλήσει τα θαλασσοδάνειά της. ‘Αλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, το κόμμα να μείνει ανοιχτό και όσοι απασχολούνται σε αυτό να μην χάσουν την δουλειά τους. 

Γιατί κ. Κικίλια δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους. 

Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28