search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Διέλυσε την Κορνέ και πέρασε στους «4» η Σάκκαρη! – «Φλερτάρει» με το Top-50 της παγκόσμιας ελίτ στο τένις

28.09.2017 16:02
Διέλυσε την Κορνέ και πέρασε στους «4» η Σάκκαρη! - «Φλερτάρει» με το Top-50 της παγκόσμιας ελίτ στο τένις - Media

 

Συνεχίζει την τρελή πορεία της η Μαρία Σάκκαρη! Με επίδειξη ψυχραιμίας επικράτησε 6-7(2), 5-7 της Αλιζέ Κορνέ και πήρε την πρόκριση στους «4» του Wuhan Open, «φλερτάροντας», πλέον, έντονα με το Top50.

Μια ακόμα αθλήτρια υποκλίθηκε στο ταλέντο της Μαρίας Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την ανάβασή τους στους καλύτερους του κόσμου, «καθαρίζοντας» με 6-7, 5-7 την Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ και κέρδισε πανηγυρικά την πρόκριση στους «4» του Wuhan Open.

Σε έναν εξουθενωτικό αγώνα δυόμισι, περίπου, ωρών, η 22χρονη Σάκκαρη έδειξε τιτάνια ψυχραιμία και νεύρο, συνεχίζοντας την επέλαση στο τουρνουά.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-3 και θα μπορούσε να φτάσει «σβηστά» στο 1-0 σετ, όμως η Κορνέ «επέστρεψε» και προηγήθηκε 6-5. Δεν κατάφερε, όμως, να λυγίσει την 22χρονη πρωταθλήτρια, η οποία με ψυχραιμία στο σερβίς ισοφάρισε (6-6) και στο δεύτερο τάι μπρέικ έκλεισε το σετ σε 1 ώρα και 17 λεπτά.

Η μεγάλη μάχη συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Η Κορνέ προηγήθηκε με 3-1, όμως η Σάκκαρη με ένα εκπληκτικό game (επέστρεψε από το 0-30) ισοφάρισε και στη συνέχισε πήρε το προβάδισμα (4-3). Απαντήσεις βρήκε και στο 5-4 της Κορνέ, η οποία έχασε την ψυχραιμία της και υποκλίθηκε στη Σάκκαρη, που πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη.

Την θέση της στον τελικό θα διεκδικήσει κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία (Νο.20 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει 7-6 (3), 6-4 της Εκατερίνα Μακάροβα.

Μετά τη σπουδαία πορεία της στο Wuhan Open, μάλιστα, έχει ανοίξει το δρόμο για να γίνει η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια, μετά τη Λένα Δανιηλίδου, που θα μπει στο Top50 του κόσμου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:17