search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:20
MENU CLOSE

Νύχτα τρόμου για γνωστό Έλληνα σχεδιαστή !

29.09.2017 09:57
Νύχτα τρόμου για γνωστό Έλληνα σχεδιαστή ! - Media

 

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Ο Ερωτόκριτος θεωρείται κορυφαίο όνομα στην ανδρική μόδα στην Ελλάδα και έχει ντύσει πολλούς celebrities, όπως οι Λευτέρης Πανταζής, Θοδωρής Μαραντίνης, Stan, Γιώργος Καπουτζίδης.

Τρομοκρατημένος ακόμα, μιλά στην Espresso και περιγράφει όλα όσα έγιναν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. “Απ’ όσο θυμάμαι, είχε βραδιάσει και γυρνούσα από το μαγαζί στο ατελιέ μου με τα δύο ανήλικα παιδιά μου και συζητούσαμε. Ξαφνικά ένας άγνωστος με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και αμέσως μετά με έσπρωξε με δύναμη στην πόρτα της πολυκατοικίας, αφήνοντάς με λιπόθυμο”, εξομολογείται στην εφημερίδα.

Ο συνεργάτης του σχεδιαστή, τη βραδιά του συμβάντος, βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω. Έτρεξε να τον βοηθήσει, αλλά και να προστατέψει τα παιδιά του, που είδαν με τα μάτια τους όσα συνέβησαν στον πατέρα τους και σοκαρίστηκαν.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18