search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25
MENU CLOSE

«Ναυάγησε» η τρίτη ταινία “Sex and the City” λόγω των απαιτήσεων της Κιμ Κατράλ;

29.09.2017 10:09
«Ναυάγησε» η τρίτη ταινία "Sex and the City" λόγω των απαιτήσεων της Κιμ Κατράλ; - Media

 

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε την Πέμπτη ότι το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Sex and the City» ακυρώθηκε με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι οι απαιτήσεις της συμπρωταγωνίστριάς της, Κιμ Κατράλ προκάλεσαν το ναυάγιο του σχεδίου, σύμφωνα με το Page Six.

«Έχει τελειώσει… δεν θα το κάνουμε» είπε η Πάρκερ στο «Extra». «Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία».

«Δεν είναι απογοητευτικό μόνο το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αφηγηθούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία» πρόσθεσε. «Αλλά είμαι περισσότερο απογοητευμένη, επειδή μέχρι τώρα το κοινό ζητούσε ακόμη μια ταινία».

Η εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε ότι η Κατράλ έκανε τα πράγματα αδύνατα ζητώντας από τους παραγωγούς να στηρίξουν τα άλλα κινηματογραφικά πρότζεκτ της.

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» στο HBO ολοκληρώθηκε το 2004, αλλά συνεχίστηκε στη μεγάλη οθόνη με ταινίες το 2008 και το 2010.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25