search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Θρίλερ στο Σούνιο: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό σάκο

29.09.2017 12:17
Θρίλερ στο Σούνιο: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό σάκο - Media

 

Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, στο Σούνιο. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα οστά ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως μετέδιδαν διάφορα δημοσιεύματα. Ο Ηλίας Κατσάρος,  που εντόπισε τον σάκο, μίλησε για το περιστατικό στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν στο σημείο, για επαγγελματικούς λόγους (καταγραφή στοών και πηγαδιών στην περιοχή του Λαυρίου) και φτάνοντας στη σπηλιά που βρίσκεται απέναντι από τον Ναό του Απόλλωνα αντίκρισε τη βαλίτσα.

«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς», είπε ο Η. Κατσάρος και πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μία βαλίτσα μεγάλη, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι το πτώμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές, που ερευνούν και το σενάριο ο θάνατος του ατόμου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:09