search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46
MENU CLOSE

«Βόμβα» ψυχαγωγίας το νέο πρόγραμμα του ANΤ1 (Photos)

29.09.2017 14:16
«Κεφάλι» πήρε ο ANT1 στο δυναμικό κοινό - Media

 

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με κεντρικό σύνθημα «That’s ANT1». Το νέο πρόγραμμα θυμίζει κάτι από την «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής και ισχυρός άνδρας του καναλιού, Θοδωρής Κυριακού, ο Στρατής Λιαρέλλης και όλα τα στελέχη για την παρουσίαση του προγράμματος στους εκπροσώπους του Τύπου και στη διαφημιστική αγορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού, Τάσος Μιχαλάκης, επισήμανε τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και που είναι «η έμφαση σε καινοτόμο ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο θα σέβεται τις κλασικές αξίες που δημιουργήθηκαν από την αρχή του ΑΝΤ1, η επένδυση στα ψηφιακά μέσα, η συνέχιση της δημιουργίας σύγχρονων τηλεοπτικών προϊόντων που αγγίζουν την καρδιά του τηλεθεατή, και η εκμετάλλευση της τεχνογνωσίας που διαθέτει ο όμιλος λόγω επέκτασης και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και του προδίδει μεγάλο πλεονέκτημα». Τέλος, δεσμεύτηκε ότι φέτος ο ΑΝΤ1 «θα ταράξει τα νερά σε κάθε επίπεδο».

Ως σημαντικότερο στοιχείο του νέου προγράμματος περιέγραψε το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού ο γενικός διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας, Γιάννης Λάτσιος.

«Τα πρόσωπα, οι ηθοποιοί, οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι αυτοί που εκφράζουν και υλοποιούν το όραμα του σταθμού», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι έγινε «μεγάλη προσπάθεια για ένα εκ βάθρων καινούριο πρόγραμμα με ανανέωση στην πρωινή ζώνη όπου κυριαρχεί 23 χρόνια, ανανέωση με νέες τυπολογίες την μεσημεριανή ζώνη, καινούρια μυθοπλασία με τρεις σειρές που είναι ισάξιες με το Nomads, ανανέωση κεντρικού δελτίου ειδήσεων με νέο μοντέλο ειδήσεων, επέκταση της late night ζώνης του σταθμού, νέο μεγάλο σόου που στοχεύει στην οικογενειακή τηλεθέαση, συνέχιση του “Ράδιο Αρβύλα ως special event μέσα στον χρόνο συν τον σχεδιασμό μιας νέας εκπομπής από τον Αντώνη Κανάκη».

Στελέχη του καναλιού εξέφρασαν την ελπίδα ότι τις επόμενες εβδομάδες το κοινό θα δει το καλύτερο πρόγραμμα της τελευταίας επταετίας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παλιότερες αλλά ανανεωμένες εκπομπές και νέα προγράμματα.

Στην πρωινή ζώνη του σταθμού παραμένουν οι εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά στην απογευματινή ζώνη συνεχίζει η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» που συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ένα μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 είναι η καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή» η οποία προβάλλεται ως lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στο prime time επικρατεί το ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» το οποίο από τη Δευτέρα, θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00.

Επιπλέον, έρχονται δύο νέες σειρές, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και «4Χ4».

Στην late night ζώνη του σταθμού, παρουσιάζεται μία νέα εκπομπή, το «Late night» με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη μεσάνυχτα ενώ για το β’ μισό της σεζόν θα επιστρέψει το «2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νέο οικογενειακό σόου ετοιμάζεται για το βράδυ της Κυριακής, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα παραμείνουν ως guest στο πρόγραμμα με νέα εκπομπή. Τέλος, συνεχίζονται οι εκπομπές «Υγεία πάνω απ’ όλα» και «My way» με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Εκτορα Μποτρίνι, ενώ νέα εμφάνιση κάνει το “Celebrity Travel” με τον Νίκο Κοκλώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46