search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια πρώην βουλευτές για το «μαχαίρι» στις συντάξεις τους

29.09.2017 15:57
Λάρισα: Κάθειρξη 7 ετών σε συνταξιούχο αστυνομικό που... έλυνε μάγια! - Media

 

«Ληστρική» και «απάνθρωπη» χαρακτηρίζουν την αντιμετώπιση τους οι πρωην βουλευτές και ευρωβουλευτές σε σχέση με την μείωση ων συντάξεων τους, γνωστοποιώντας ότι θα κινηθούν νομικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις περικοπές που έχουν δεχτεί. 

«Η νέα περικοπή των συντάξεων, με τη μορφή αναστολής καταβολής μεγάλου μέρους αυτών, που επέφερε το άρθρο 13 του Ν. 4387/2016, το οποίο μετά τις προηγούμενες μειώσεις, εξανεμίζει το εναπομείναν ποσό αυτών, αφού τις μειώνει εκ νέου» σημειώνει στην ανακοίνωση της η ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, επισημαίνοντας ότι «το γεγονός αυτό οδηγεί τους πάντες σε πλήρη εξαθλίωση, κάτι που επιτέλους πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι ανεκτό». 

Και καταλήγει η ανακοίνωση αναφέροντας ότι «οδηγούμεθα, με ευθύνη της πολιτείας, στο να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση της νομιμότητας και τη διασφάλιση των ελαχίστων τελευταίων δικαιωμάτων μας, τα οποία θίγονται βάναυσα από τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις, με την άσκηση αγωγών-προσφυγών ενώπιον των αρμόδιων ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50