search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:28
MENU CLOSE

Χρ. Σπίρτζης: Υπάρχουν οι θεσμικές διαδικαστικές για τα θέματα που θέτει η Fraport – Να ολοκληρωθούν γρήγορα οι αδειοδοτικές διαδικαστικές για Ελληνικό

29.09.2017 17:58
Αποκλεισμό του από την ΕΡΤ καταγγέλει ο Χ. Σπίρτζης: Τα «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρεστά» - Media

 

«Δεν έχει δίκιο η Fraport. Έχουμε απαντήσει θεσμικά στα ζητήματα που θέτει» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν οι θεσμικές διαδικαστικές να αντιμετωπιστούν όλα αυτά που θέτει η εταιρεία».

«Κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη των Ελληνικών Αεροδρομίων» πρόσθεσε ο κ Σπίρτζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» αναφορικά με τις πρόσθετες διεκδικήσεις ύψους 78 εκατομμυρίων από την Fraport.

Αναφερόμενος στο θέμα του Αεροδρομίου του Ελληνικού ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι «πρέπει να συμβάλουμε όλοι να ολοκληρωθούν γρήγορα οι αδειοδοτικές διαδικαστικές γιατί πρόκειται για πολύ μεγάλη επένδυση αλλά να υπάρχει σεβασμός και στην επιστήμη και στην νομοθεσία». «Διαφορετικά , πρόσθεσε, αυτό μπορεί να αποβεί σε βάρος της ίδιας της επένδυσης».

Όπως είπε ο υπουργός πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες επιστήμονες και να συμβάλουμε όλοι ώστε να συντμηθούν οι χρόνοι για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επένδυση. Επίσης να τηρήσουμε τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία και την επιστήμη αλλά να μην βλάψουμε το δημόσιο συμφέρον.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:27