search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31
MENU CLOSE

Η παθιασμένη επιστολή της Κίντμαν για τις γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας

30.09.2017 09:25
Νικόλ Κίντμαν: Το #MeToo είναι ένα μεγάλο κίνημα για τον σεβασμό, την ισότητα και την ευπρέπεια - Media

 

Μια επιστολή στην οποία η Νικόλ Κίντμαν ενώνει τη φωνή της με εκείνες των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας έστειλε η Νικόλ Κίντμαν στο περιοδικό «Porter».

Η 50χρονη ηθοποιός τόνισε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση, επειδή γεννήθηκε γυναίκα «Είναι στο DNA μου η ιδέα ότι οι γυναίκες και οι άνδρες είναι ίσοι. Με μεγάλωσε μία ισχυρή φεμινίστρια και ένας πλήρως υποστηρικτικός πατέρας»  συμπληρώνοντας ότι οι «φεμινιστικές ρίζες» της την οδήγησαν στον ΟΗΕ και στον ρόλο της ως πρέσβειρα καλής θέλησης.

Χάρη σε αυτόν τον ρόλο, τονίζει, κατανόησε πλήρως τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο. «Οι ιστορίες που έχω ακούσει με έχουν συνταράξει και με άλλαξαν για πάντα»

«Κάθε μία από εμάς, λίγο ή πολύ, θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις, που οφείλονται συχνά στο γεγονός ότι είμαστε γυναίκες σε έναν άνισο κόσμο. Εχει συμβεί σε εμένα, είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί και σε εσάς. Σε τέτοιες στιγμές, σκέφτομαι εκείνες που με στηρίζουν, που με σηκώνουν και με ενθαρρύνουν να πιστεύω στον εαυτό μου» σημειώνει  η ηθοποιός η οποία κάλεσε τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με το κεφάλι ψηλά και να υποστηρίξουν η μία την άλλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31