search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Τα πάνω – κάτω στον Παναθηναϊκό με τα ξενύχτια: Παύεται από αρχηγός ο Καλάθης – Πρόστιμο στους τέσσερις

30.09.2017 10:14
Στο ΟΑΚΑ ο Καλάθης μετά τη νίκη στα χαρτιά - Πήγε να δει μπάλα (Photos) - Media

 

Τελικά όχι με διακοπή συμβολαίου, αλλά σίγουρα ακριβά θα πληρώσουν οι τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού τα νυχτοπερπατήματά τους στη Μόσχα μεταξύ των φιλικών με Χίμκι και Νταρουσάφακα. 

Η διοίκηση της ΚΑΕ θα τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο τους Νικ Καλάθη, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς για την αντιεπαγγελματική τους συμπεριφορά. Μάλιστα ο πρώτος αναμένεται να παυτεί από αρχηγός του «τριφυλλιού», αφού θεωρείται πως με αυτή τη συμπεριφορά δεν αποτελεί παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις πρώτοι έχουν υποπέσει και στο παρελθόν σε ανάλογο παράπτωμα, ενώ αντίθετα για τον Ρίβερς ήταν η πρώτη παρασπονδία και ίσως στην περίπτωσή του να υπάρχει μεγαλύτερη επιείκεια. Στους παίκτες θα επισημανθεί πως αν επαναλάβουν ανάλογες πράξεις στο μέλλον οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο σοβαρές σε βάρος τους.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:10