14/12/2019 09:51:07

Ρήγας: «Η μικροπολιτική δεν θα σώσει την ΝΔ από τον εμφύλιο στο εσωτερικό της»

Ρήγας: Πιστεύουμε στη νίκη, γιατί πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας και στις ιδέες μας - Media

 

 

«Το σημαντικό είναι η τρίτη αξιολόγηση να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό και μάλιστα στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας, χωρίς να ξαναανοίξουν από τους συνήθεις υπόπτους στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θέματα που έχουν ήδη κλείσει, με δεδομένο ότι η πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και η δημοσιονομική κατάσταση δεν αφήνουν περιθώρια για νέες απαιτήσεις», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις» ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

Για τις δηλώσεις του Κώστα Χρυσόγονου τονίζει ότι «δεν συνιστά πρόβλημα στη συλλογική μας προσπάθεια η εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση ενός μέλους του κόμματος». Επιτίθεται στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «καταφεύγει στη μικροπολιτική για να συγκαλύψει το βαθιά νεοφιλελεύθερο πολιτικό της σχέδιο, που πλήττει το κοινωνικό σύνολο και ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας» και προσθέτει ότι η μικροπολιτική όμως «δεν θα σώσει τη ΝΔ από τον εμφύλιο στο εσωτερικό της».

Για την επένδυση στο Ελληνικό διαβεβαιώνει ότι «θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να μην διακινδυνεύσει η υλοποίησή της, με δεδομένη την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς». Τέλος ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ηγεσία της ΔΗΣΥ ότι «συνεχίζει να είναι το παρακολούθημα της ΝΔ και του νεοφιλελευθερισμού» και ότι «υποβαθμίζοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία συντάχθηκε με την τελευταία έμπνευση του κ. Μητσοτάκη και του επιτελείου του και αποφάσισε να μη στηρίζει στη Βουλή και τα νομοθετήματα με τα οποία συμφωνεί».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.