search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Τουρκία: Υπό κράτηση 2.500 άνθρωποι για παράνομη διέλευση συνόρων

30.09.2017 13:19
Τουρκία: Υπό κράτηση 2.500 άνθρωποι για παράνομη διέλευση συνόρων - Media

 

Οι τουρκικές αρχές έθεσαν σε κράτηση 2.533 ανθρώπους που πέρασαν παρανόμως τα σύνορά της, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 2.488 άνθρωποι κρατούνται επειδή επιχείρησαν την Παρασκευή να μπουν στην Τουρκία από τη Συρία, 2 επιχείρησαν να περάσουν από την Ελλάδα στην Τουρκία, και 1 από το Ιράκ στην Τουρκία.

Παράλληλα, τελούν υπό κράτηση 61 άτομα που προσπάθησαν να εισέλθουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και 1 άτομο από την Τουρκία στη Συρία.  Οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τις εθνικότητες των ατόμων που επιχείρησαν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Τουρκία έχει ενισχύσει τις στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορά της τον τελευταίο καιρό, κατασκευάζοντας παράλληλα έναν φράχτη μήκους 731 χιλιομέτρων, προκειμένου να καταπολεμήσει το λαθρεμπόριο και τις παράνομες διασυνοριακές διελεύσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42