search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Έντονη δυσαρέσκεια Πανιώνιου για το «μπλόκο» στη Λαμία

30.09.2017 12:40
Έντονη δυσαρέσκεια Πανιώνιου για το «μπλόκο» στη Λαμία - Media

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την απαγόρευση μετακίνησης των φίλων της για το ματς με τη Λαμία εξέδωσε ο Πανιώνιος. «Οι οπαδοί μας έχουν αποδείξει το ήθος τους». 

 

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την απαγόρευση μετακίνησης των φίλων της για την αναμέτρηση (02/10, 19:30)με τη Λαμία εξέδωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει παράπονα και από τους Φθιωτούς. 

«Είχαμε εγγυηθεί για την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της, οι οποίοι άλλωστε έχουν αποδείξει διαχρονικά το ήθος τους, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

H ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης των φιλάθλων της για το παιχνίδι της Δευτέρας στη Λαμία. 

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά την άρνηση της ΠΑΕ Λαμία να χορηγήσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επίσημα είχε εγγυηθεί για την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της, οι οποίοι άλλωστε έχουν αποδείξει διαχρονικά το ήθος τους, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πειθαρχήσουμε στην απόφαση του Υπουργείου και απλά ευχόμαστε η ΠΑΕ Λαμία να αποδείξει ότι δεν προέβη επιλεκτικά σε αυτή την εισήγηση και να πράξει το ίδιο στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04