search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:00
MENU CLOSE

Τραμπ κατά δημάρχου του Πουέρτο Ρίκο: Επέδειξες ανεπαρκή ηγεσία

30.09.2017 13:53
Τραμπ: Ο Φλιν αδικήθηκε - Και η Χίλαρι είπε ψέματα - Media

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε κατά της δημάρχου της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, Κάρμεν Γιουλίν Κρούζ, η οποία ήταν επικριτική για την επέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών στις καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το νησί.

Ο πρόεδρος Τραμπ υποστήριξε ότι η δήμαρχος επέδειξε “ανεπαρκή ηγεσία.”

Σε μια σειρά πρωινών αναρτήσεων του στο Twitter, ο Τραμπ εμφανίστηκε να καταλογίζει ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο κυκλώνας Μαρία.

Ο ίδιος, έγραψε στο Twitter, ότι οι κάτοικοι “θέλουν να γίνουν όλα γι’ αυτούς. Η δήμαρχος του Σαν Χουάν που πριν από μερικές ήταν επαινετική, τώρα ακολούθησε την συμβουλή των Δημοκρατικών ότι θα πρέπει να είναι μοχθηρή με τον Τραμπ,” τόνισε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter, από το ιδιόκτητο θέρετρο του γκολφ που διαθέτει στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:00