search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Σαουδική Αραβία: Ένταλμα σύλληψης σε χρήστη του Twitter – «Να θανατωθούν όσοι υποστηρίζουν το δικαίωμα οδήγησης των γυναικών»

30.09.2017 14:25
Σαουδική Αραβία: Ένταλμα σύλληψης σε χρήστη του Twitter – «Να θανατωθούν όσοι υποστηρίζουν το δικαίωμα οδήγησης των γυναικών» - Media

 

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε το Σάββατο ένταλμα σύλληψης κατά ενός χρήστη του Twitter, ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να θανατωθεί όποιος υποστηρίζει ότι οι γυναίκες πρέπει να οδηγούν οχήματα.

Ο χρήστης του Twitter, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν φέρεται να χαρακτήρισε τους άντρες που υποστηρίζουν το δικαίωμα οδήγησης οχημάτων από τις γυναίκες ως “απατημένους συζύγους που θα πρέπει να θανατωθούν,” σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Asharq al-Awsat” που συνδέεται με τον κρατικό μηχανισμό της Σαουδικής Αραβίας.

Η άρση απαγόρευσης οδήγησης οχημάτων που ίσχυε για τις γυναίκες, έγινε με βασιλικό διάταγμα πριν από λίγες ημέρες.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40