search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η φωτογραφία από τα παρασκήνια λίγο πριν από την πρεμιέρα

01.10.2017 08:33
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η φωτογραφία από τα παρασκήνια λίγο πριν από την πρεμιέρα  - Media

 

Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα κάνει πρεμιέρα εκτάκτως την Κυριακή. 

Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης καλούνται από απόψε να ξεδιπλώνουν όλα τους τα χαρίσματα, προκειμένου να υποδεχτούν και να ανακαλύψουν μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ποιος είναι πιο ξεχωριστός!

Οι τρεις κριτές παίρνουν θέσεις και δηλώνουν έτοιμοι να βρουν ποιος έχει το μεγαλύτερο ταλέντο με την υποστήριξη του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού. Το talent show κάνει πρεμιέρα εκτάκτως απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και οι κριτές ανάρτησαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία από τα backstage του show!

O Γιώργος Λιανός με τη σειρά του έκανε κι εκείνος το χιούμορ του ενημερώνοντας για την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Όταν το καλό πράγμα γίνεται πιο γρήγορα απ ότι περίμενες! Πρεμιέρα Κυριακή 1/10 στις 21:00 ακριβώς!!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:31