search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Ανατροπή στη διαθήκη του Χέφνερ: Αφήνει τεράστια κληρονομιά στη σύζυγό του

01.10.2017 11:05
«Βόμβα» Παναγιωτάκη: «Θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες» αν θα έχουμε αυξήσεις στο ρεύμα! (Video) - Media

 

«Δεν της άφησε τίποτα», «εκτός διαθήκης η χήρα του Χέφνερ», «είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο». Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον εκδότη του Playboy να έχει επιμεληθεί προσωπικά ώστε η 31χρονη σύζυγος του να μην λάμβανε ούτε δολάριο από την τεράστια περιουσία του.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Χιου Χέφνερ φρόντισε με το παραπάνω να αποκαταστήσει οικονομικά την Κρίσταλ Χάρις, με την οποία είχε παντρευτεί το 2012, όταν εκείνος ήταν 86 ετών.

Πράγματι, η Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν δικαιούται τίποτα από την κληρονομιά των 43 εκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον η ίδια δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη του. Όμως, στο ίδιο προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η σέξι ξανθιά παίρνει 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά καθώς και μια έπαυλη αξίας 7 εκατομμύριων δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία ο εκδότης είχε αγοράσει το 2013 και της είχε υποσχεθεί ότι θα της την αφήσει.

Η πολυτελής έπαυλη διαθέτει πισίνα, 4 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, home cinema και είναι διακοσμημένη σε μοντέρνο στυλ. Το λευκό κυριαρχεί στα έπιπλα, ενώ το πάτωμα είναι από οξιά. Η δε μοναδική θέα της, προσφέρεται απλόχερα μέσα από τα τεράστια αρχιτεκτονικά ανοίγματα.

Ο φόρος ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης έπαυλης ανέρχεται στα 60.000 δολάρια ετησίως, αλλά με τα μετρητά που κληρονόμησε η χήρα του, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταβάλλει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42