search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:30
MENU CLOSE

Βάσω Λασκαράκη: Το μήνυμα που προμήνυε το διαζύγιο (Photo)

01.10.2017 12:37
Αμήχανος ο Τραμπ, διαψεύδει τον Φλιν: Δεν υπήρξε απολύτως καμία συνεννόηση με τη Ρωσία - Media

 

«Ο κος. Γιάννης Τσιμιστέλης και η κα. Βάσω Λασκαράκη, με κοινή τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής». Με αυτά τα λόγια έγινε γνωστό το νέο διαζύγιο στην εγχώρια showbiz.

Φήμες για χωρισμό υπήρχαν από τις αρχές του χρόνου, ωστόσο, όταν είχαν ερωτηθεί από δημοσιογράφους, τόσο ο Γιάννης, όσο και η Βάσω, είχαν αντιδράσει έντονα.

Αν και οι δυό τους έκαναν σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τελευταία εκείνη στο πάρτι των σειρών του Alpha τον περασμένο Ιούνιο, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του γάμου τους.

Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως πέρασαν ένα όμορφο οικογενειακό καλοκαίρι, κάνοντας διακοπές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην Ιταλία και στην γενέτειρα του ηθοποιού, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που «ανέβασαν» στα social media.

Υπάρχει μόνο μία εξαίρεση: η ανάρτηση της Βάσως μία ημέρα πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, έγραψε στη λεζάντα μία από τις γνωστές φράσεις του Oscar Wild, το «οι γυναίκες είναι για να αγαπιούνται, όχι για να τις καταλαβαίνεις»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26