search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Νίκησε τον καρκίνο και έγινε «κλώνος» της Μελάνια Τραμπ (Photos)

01.10.2017 13:32
Κουμουτσάκος: Επικίνδυνη η προσβολή που υπέστη ο Καμμένος στα Ίμια - Media

 

Μια 42χρονη γυναίκα έχει ήδη πληρώσει 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να γίνει φτυστή η Μελάνια Τραμπ.

Η Κλόντια Σιέρα είναι μητέρα δύο παιδιών και δεν πάει πολύς καιρός από τότε που βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο του στήθους.

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση και πίστευε ότι μοιάζει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Πιστεύει ότι μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και πήρε μαζί φωτογραφίες της όταν απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργό. Ο γιατρός την υπέβαλε σε αυξητική στήθους, λιποαναρρόφηση κοιλιάς, λιπογλυπτική γλουτών, πλαστική μύτης και βλεφαροπλαστική προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της.

Πλέον, η Κλόντια από το Τέξας είναι πολύ ευτυχισμένη με την εξωτερική της εμφάνιση. «Ηθελα να γίνω σαν τη Μελάνια, γιατί εκτός από όμορφη, είναι και πολύ λαμπερή. Έχει αυτή τη λάμψη, που δεν έχουν οι γυναίκες της διπλανής πόρτας.

Παράλληλα, έχει δώσει κι εκείνη πολλές μάχες, όπως και εγώ. Της κάνουν πόλεμο κι εκείνη παραμένει αγέρωχη και δυναμική, όπως και εγώ», ανέφερε σε συνέντευξή της.

«Οι πλαστικές οδήγησαν στην αναγέννησή μου. Όταν ένας άνδρας μου είπε ότι έμοιαζα μεγαλύτερη από την ηλικία μου, πήρα την απόφαση να τα αλλάξω όλα. Η παλιά Κλόντια δεν είναι πια εδώ» λέει με πυγμή.

Πέρα από τις πλαστικές, η Τεξανή έκανε λεύκανση δοντιών και πλέον φοράει εξτένσιονς στα μαλλιά και γαλάζιους φακούς επαφής ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά με το πρότυπό της εκ Σλοβενίας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:21