search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Επεισόδιο ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και συνεργείο του Έψιλον (Video)

01.10.2017 13:55
Βίκυ Καγιά: «Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» (Video) - Media

 

Έξω φρενών έγινε ο Μένιος Φουρθιώτης σήμερα στα «Αποκαλυπτικά», με αφορμή την άρνηση της Βίκυς Καγιά να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή του, επιλέγοντας άλλο κανάλι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του Φουρθιώτη βρέθηκε στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η παρουσιάστρια, για την αποφοίτηση των σπουδαστών της σχολής της.

Η ίδια είχε ήδη μιλήσει στην εκπομπή του Ant1, και ετοιμαζόταν να μιλήσει στα «Αποκαλυπτικά», έχοντας δεχτεί ασμένως.

Αμέσως μετά, ωστόσο, η παρουσιάστρια απομακρύνθηκε και συνεργάτης της τους πλησίασε και τους είπε ότι δεν είχαν λάβει πρόσκληση για να παρευρεθούν στο event, καθώς και ότι ο ίδιος είναι εκείνος που θα αποφασίσει πού θα μιλήσει η Βίκυ Καγιά, αφήνοντας το συνεργείο του Έψιλον σύξυλο!

«Την εκτιμούμε σαν προσωπικότητα, γιατί δεν έχει δημιουργήσει ποτέ εντάσεις. Θέλησε να κάνει επιλεκτικές συνεντεύξεις, και καθ’ υπόδειξη, βάζοντας managers, οι οποίοι θα πρέπει να απολογηθούν για τη δική τους τακτική! Ο κύριος Σπύρος Ξυλάς, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της κυρίας Καγιά! Μίλησα εγώ μαζί του σήμερα, και με ύφος υπεροπτικό και καρδιναλίων μας είπε να παίρνουμε άδειες!

Η δικαιολογία του ότι είχε κάνει δηλώσεις και σε άλλο συνεργείο του Έψιλον, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ακούω ως ανέκδοτο, ως αστείο!» είπε ο παρουσιαστής σε έντονο ύφος.

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:12