16/07/2019 20:45:54
28.12.2009

Υπάρχουν και τα… πορτοκαλί

 Υπάρχουν και τα… πορτοκαλί  - Media

Υπήρξε θέμα; Υπήρξε. Απειλήθηκε η κυβερνητική ισορροπία με παραιτήσεις; Απειλήθηκε. Τώρα που πέρασε η… φουρτούνα επιχειρείται να διαψευστεί το θέμα. Όντως τα «πήρε στο κρανίο» ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος για το γεγονός ότι φορτώνονται συνταξιούχους τα ταμεία με μια «χρυσή» εθελουσία έξοδο στον ΟΛΠ. Το θέμα είναι ότι ο Λοβέρδος απείλησε με παραίτηση όταν από το Μαξίμου παρατηρήθηκε για την κατηγορηματική δήλωσή του, ότι δεν πρόκειται να βγει φράγκο από τα ταμεία για εθελουσία.

Περισσότερο εκνευρισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η σκληρή δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για αδιανόητη κίνηση. Το όλο θέμα, που έχει πολλές πτυχές και πολλές λεπτομέρειες, αναδεικνύει όμως ότι παρά τις συσκέψεις, τις συνεννοήσεις και τις επαφές υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν προκειμένου οι υπουργοί να πάψουν να φέρονται ως «σχολιαστές» και βουλευτές αντιπολίτευσης και να κατανοήσουν ότι είναι όλοι μαζί στο ίδιο κυβερνητικό καράβι. Άλλωστε υπάρχουν πάντα τα απευθείας πορτοκαλί τηλέφωνα...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.