search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Τόσκας και αρχηγός ΕΛΑΣ στην Κρήτη – Συνέντευξη τύπου για την απαγωγή Λεμπιδάκη

02.10.2017 10:56
Κοντά σε νέες συλλήψεις για την υπόθεση Λεμπιδάκη η ΕΛΑΣ - Media

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη έκανε δηλώσεις στο Κρήτη TV, όπου είπε ότι τα περισσότερα μέλη της σπείρας που τον απήγαγαν ήταν κρητικοί.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι οι Κρήτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που είναι κρητικής καταγωγής αλλά είναι άνθρωποι του κοινού εγκλήματος που εμπλέκονται και στη συγκεκριμένη υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε : Είμαι πολύ ικανοποιημένος έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η οικογένεια πήρε πίσω τον άνθρωπο της χωρίς οι απαγωγείς να πάρουν ούτε ένα ευρώ Ενήργησαν αναίμακτα και συνελήφθη ένας αριθμός από τους απαγωγείς ενώ συνεχίζονται οι έρευνες .

«Ο μεγαλύτερος αριθμός των συλληφθέντων είναι Κρητικής καταγωγής κάποιοι είναι γνώριμα πρόσωπα στις διωκτικές αρχές κάποιοι όχι , αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην πρώτη της φάση που είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης να βρεθεί στο σπίτι του και στην οικογένεια του».

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη στην Κρήτη αναμένεται και ο κ. Τόσκας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ , αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας όπου και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για όλα όσα διαδραματίστηκαν όλο αυτό το διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ώρες στο νησί με την τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας .

«Σε κάθε περίπτωση είναι μία μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ , μία μεγάλη στιγμή για την οικογένεια και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ολοκληρωθούν στο σύνολο τους οι έρευνες και να βρεθούν στο σύνολο τους οι δράστες,» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Διαβάστε επίσης:

Ποιους συγγενείς του θα συναντήσει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Τρικούβερτο γλέντι ετοιμάζουν οι συγχωριανοί του Μιχάλη Λεμπιδάκη για την απελευθέρωσή του

Η αντίδραση των εργαζομένων του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην απελευθέρωσή του

Συγκινημένος ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη: Το ευχαριστώ είναι λίγο

Σε μία μάντρα αυτοκινήτων κρατούσαν τον Λεμπιδάκη οι απαγωγείς του (Photos/Video)

Ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Επτά συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50