search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού

02.10.2017 12:42
Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού  - Media
 
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018 κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 
 
«Αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων» τόνισε ο Γιώργος Χουλιαράκης προς τον Νίκο Βούτση. Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ο προϋπολογισμός του 2018 είναι εντός στόχων ενώ ο προϋπολογισμός του 2017 έχει μία αρκετά σημαντική υπέρβαση στα έσοδα που θα αξιοποιήσουμε, όπως ανέφερε. 
 
Από την πλευρά του ο Νίκος Βούτσης τόνισε ευχήθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού να καταστεί σχέδιο με τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις και πρόνοιες. «Ελπίζουμε μέχρι να γίνει σχέδιο προϋπολογισμού και μέχρι να περάσει ο επόμενος καιρός για να το εγκρίνουμε, τον Δεκέμβριο, να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις και καλύτερες δυνατές πρόνοιες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26