28/02/2020 02:40:40

Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού  - Media
 
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018 κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 
 
«Αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων» τόνισε ο Γιώργος Χουλιαράκης προς τον Νίκο Βούτση. Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ο προϋπολογισμός του 2018 είναι εντός στόχων ενώ ο προϋπολογισμός του 2017 έχει μία αρκετά σημαντική υπέρβαση στα έσοδα που θα αξιοποιήσουμε, όπως ανέφερε. 
 
Από την πλευρά του ο Νίκος Βούτσης τόνισε ευχήθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού να καταστεί σχέδιο με τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις και πρόνοιες. «Ελπίζουμε μέχρι να γίνει σχέδιο προϋπολογισμού και μέχρι να περάσει ο επόμενος καιρός για να το εγκρίνουμε, τον Δεκέμβριο, να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις και καλύτερες δυνατές πρόνοιες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.