search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:12
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Θα αποδοθούν ευθύνες για το «μαύρο» στην ΕΡΤ

04.10.2017 09:52
Νίκος Παππάς: Θα αποδοθούν ευθύνες για το «μαύρο» στην ΕΡΤ - Media

 

Ο Νίκος Παππάς κατά την εκδήλωση για την τοποθέτηση νέας διοίκησης στο ραδιομέγαρο είπε ότι θα αποδοθούν ευθύνες για το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

«Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της ΕΡΤ με το «μαύρο» το 2013″ τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά τη χθεσινή εκδήλωση για την τοποθέτηση της νέας διοίκησης του φορέα με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο και ξεκαθάρισε ότι «Απόφαση μας να ερευνήσουμε το κόστος του «μαύρου»… το πόσο στοίχισε στον ελληνικό λαό και να αποδοθούν ευθύνες».

Ο υπουργός δήλωσε ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και θα αποδοθούν ευθύνες αστικές και ποινικές σε οποίους καταλογιστούν.

Τέλος ο Νίκος Παππάς σχετικά με τη νέα διοίκηση δήλωσε ότι «Σήμερα ξεκινάει μια σημαντική καινούργια σελίδα» συμπληρώνοντας ότι «Τα πρόσωπα δεν χρειάζονται συστάσεις. Η ΕΡΤ ειναι συνεκτικός δεσμός της χώρας. Και η αξία της δεν μπορεί να αποτιμηθεί. Το βίωσε ολόκληρη η κοινωνία με το κλείσιμο της».

Πηγή: enimerosi24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:12