search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Η καθυστέρηση του Δακτυλίου, παρατείνει την ισχύ των αδειών του 2015

04.10.2017 17:48
Η καθυστέρηση του Δακτυλίου, παρατείνει την ισχύ των αδειών του 2015 - Media
 
Κοντεύει να κλείσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αλλά ο Δακτύλιος εξακολουθεί να ….αγνοείται. 
 
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή του καθιερωμένου μέτρου των «μονών –  ζυγών», ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 1982 ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην  Αθήνα και από τότε κάθε χρόνο  επέστρεφε στην πρωτεύουσα μαζί με τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια, έχει καθυστερήσει με συνέπεια καθημερινά στους δρόμους να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της ελεύθερης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.
 
Πολλά είναι και τα παράπονα των οδηγών, οι οποίοι ακόμα και σε ώρες θεωρητικά «μη αιχμής»  βρίσκονται αντιμέτωποι με ατέλειωτες ουρές οχημάτων, στις περισσότερες από τις κεντρικές λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας.
 
Το pontiki.gr απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσει  αν υφίσταται κάποιος λόγος για την καθυστέρηση εφαρμογής του  Δακτυλίου, αλλά και από εκεί δεν  λάβαμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση.
 
Το μόνο βέβαιο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι και φέτος , λόγω της καθυστερημένης εφαρμογής του μέτρου, θα ισχύσουν οι άδειες δακτυλίου που εκδόθηκαν για τελευταία φορά το 2015.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04