search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18
MENU CLOSE

Παράδειγμα προς αποφυγή στο Παρίσι το photoshop της Δέσποινας Βανδή

05.10.2017 09:17
Δέσποινα Βανδή: Επίσημα στο Mega - Και η πρεμιέρα της εκπομπής - Media

 

Τέλος στο Photoshop ψηφίζει το Παρίσι και έτσι η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα που αναμένεται να περάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι εικόνες που έχουν υποστεί Photoshop πρέπει να έχουν ειδική επισήμανση.

Αυτός, μάλιστα, ο νόμος θα εφαρμοστεί και στις επαγγελματικές φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν δεχθεί επεξεργασία, προκειμένου τα σώματα να γίνουν πιο αδύνατα από τα κανονικά.

«Ρετουσαρισμένη φωτογραφία» πρέπει να αναγράφεται, αλλιώς τα πρόστιμα καραδωκούν και φτάνουν μέχρι 37,500 ευρώ ή 30% κράτηση από τις διαφημίσεις.

Μάλιστα, ως ένα παράδειγμα photoshop έχει χρησιμοποιηθεί φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από την φωτογράφησή της στο Nitro, τον Δεκέμβριο του 2007 που εξαιτίας της αρετουσάριστης φωτογραφίας που είχε διαρρεύσει λίγες μέρες μετά το εξώφυλλο, αποκαλύφθηκε η πολλή μεγάλη διαφορά του πριν και του μετά.

Πηγή: Star.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:17