search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Το τηλεφώνημα της Μενεγάκη στη Μπήλιου μετά την πρεμιέρα της στο Star (Video)

05.10.2017 09:40
Το τηλεφώνημα της Μενεγάκη στη Μπήλιου μετά την πρεμιέρα της στο Star (Video) - Media

 

Συνεργάστηκαν επί χρόνια στον Alpha, αλλά φέτος η Άση Μπήλιου βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Παρ’ όλ’ αυτά η Ελένη Μενεγάκη που πάντα κρατά καλές σχέσεις με την αστρολόγο της τηλεφώνησε και έστειλε τις ευχές της και στους παρουσιαστές για το νέο τους ξεκίνημα.

«Επειδή ξέρω ότι σε πήρε η Ελένη Μενεγάκη χθες και μιλήσατε και επειδή ξέρω ότι μας έδωσε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα και είπε και ωραία πράγματα για την εκπομπή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ, ήθελα να την ευχαριστήσουμε και από τον αέρα της εκπομπής για αυτό» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Και εγώ την αγαπώ και το ξέρει και δεν έχει σημασία, πολλές φορές με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, μπορεί να χάνεσαι για λίγο, ξαναβρίσκεσαι μετά, έτσι πάνε αυτά τα πράγματα» είπε η Άση Μπήλιου «ταράζοντας» την Κατερίνα Καραβάτου.

«Όχι, όχι τώρα είσαι εδώ.»

«Τώρα είμαι εδώ, λέω γενικά στο διηνεκές» είπε χαμογελώντας η Άση Μπήλιου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:01