search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με το μυστηριώδες γκρι ταξί που κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας;

05.10.2017 10:09
Τι συμβαίνει με το μυστηριώδες γκρι ταξί που κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας; - Media

 

Ένα ταξί διαφορετικό από όλα τα άλλα φαίνεται ότι κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο δεν είναι κίτρινο, όπως τα υπόλοιπα αλλά γκρι, θυμίζοντας κατά πολύ τα κλασικά ταξί του Λονδίνου. Ο λόγος για το Fake Taxi γνωστής ιστοσελίδας πορνό στο οποίο μάλιστα ο πελάτης δεν πληρώνει, αλλά πληρώνεται υπό την προϋπόθεση να… γίνει πορνοστάρ για λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η παρουσία του Fake Taxi είναι πλέον κοινό μυστικό. Το ταξί του… έρωτα κυκλοφορεί στους δρόμους γύρω από την Πατησίων και έχει ήδη δημιουργήσει διάφορους αστικούς μύθους. Ένας από αυτούς μιλά για ένα ζευγάρι που έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή και μόλις έρθει η νύχτα, ξεκινά τις «κούρσες».

Οι κάτοικοι της Κυψέλης υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι έχουν δει κάποιους να επιβιβάζονται στο ταξί, έχοντας υποκύψει στα κάλλη της κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα και κυρίως στο ποσό που προσφέρεται για το γύρισμα της ταινίας που θα προβληθεί, κατόπιν, στην ιστοσελίδα.

Οι άνθρωποι που συνήθως υποκύπτουν σύμφωνα με τις εν λόγω φήμες είναι ναρκομανείς, άστεγοι και αλλοδαποί, ενώ το «deal» κλείνεται συνήθως στα 100 με 200 ευρώ. Μάλιστα, το ταξί μετακινείται σε ιστορικά μνημεία της Αθήνας, έτσι ώστε να πετύχει το κατάλληλο background!

Πολλοί είναι αυτοί που το αντιμετωπίζουν το γεγονός με χιούμορ, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που τονίζουν ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο άκρως ανησυχητικό, με τη βιομηχανία του πορνό να έχει καταφθάσει στη χώρα μας εκμεταλλευόμενη τη φτώχεια και την ανέχεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40