search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

26χρονος μετέδιδε HIV στους παρτενέρ του – Μετά τους έστελνε sms και γελούσε (Photos)

06.10.2017 06:58
26χρονος μετέδιδε HIV στους παρτενέρ του – Μετά τους έστελνε sms και γελούσε (Photos) - Media

Ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο της Σκωτίας κατηγορείται ότι εσκεμμένα μετέδωσε τον ιό IV σε τουλάχιστον 4 άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές.

 

Ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο της Σκωτίας κατηγορείται ότι εσκεμμένα μετέδωσε τον ιό IV σε τουλάχιστον 4 άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές.

Ο 26χρονος Ντάρυλ Ρόου, έστελνε στη συνέχεια υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα στους συντρόφους του, ενημερώνοντάς τους ότι είναι φορέας του HIV.

Η εισαγγελέας ανέφερε ότι ο δράστης πραγματοποίησε μια κυνική και εσκεμμένη εκστρατεία με στόχο να διαδώσει την ασθένεια σε όσα περισσότερα άτομα μπορούσε.

Ωστόσο κατάφερε να ξεγελάσει μόνο 4 θύματα, καθώς μετά την σεξουαλική πράξη έστελνε τα μηνύματα μίσους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές.

Ο ίδιος έπειθε να θύματά του να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και αν αυτά επέμεναν, αναγκαζόταν να φορέσει αλλά το έσκιζε την ώρα του σεξ.

«¨Έσκισα το προφυλακτικό, είσαι ηλίθιος, δεν κατάλαβες τίποτα», ήταν ένα από τα sms ενώ σε ένα άλλο με ανατριχιαστικό κυνισμό έγραψε: «Μπορεί να έχεις λίγο πυρετό επειδή μπήκα μέσα σου και έχω HIV. Ουπς!»

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και η δίκη του αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 6 εβδομάδες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56