search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50
MENU CLOSE

«Χρυσοδάκτυλη» οικιακή βοηθός «καθάριζε» και τα χρυσαφικά (Photos)

06.10.2017 11:55
«Χρυσοδάκτυλη» οικιακή βοηθός «καθάριζε» και τα χρυσαφικά (Photos) - Media

 

Η 39χρονη οικιακή βοηθός δεν καθάριζε μόνο σπίτια στην Χαλκίδα αλλά χρυσαφικά και χρήματα. Το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί της Β’ Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), έβαλαν τέλος στην εξακολουθητική παράνομη δράση της.

Πρόκειται για Αλβανίδα υπήκοο η οποία είχε ρημάξει τα σπίτια όσων κυριών τη φώναζαν για βοήθεια στην περιοχή της Χαλκίδας.

Τελικά οι υποψίες μιας 63χρονης που παρατήρησε ελλείψεις μετά από κάθε «νοικοκύρεμα» της 39χρονης έφεραν στο φως τη διπλή ιδιότητα της οικιακής βοηθού.

Συγκεκριμένα κατά τη σύλληψη της οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω της πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ένα περιδέραιο λαιμού και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από την οικία της 63χρονης.

Ακόμα περισσότερα όμως ήταν τα ευρήματα στο σπίτι της 39χρονη. Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες μέχρι και περιδέραια λαιμού, μενταγιόν, ρολόγια, χρυσές λίρες Αγγλίας και πολλά άλλα, μαζί με χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Ορισμένα αναγνωρίσθηκαν από την 63χρονη και τα πήρε πίσω, ενώ για τα υπόλοιπα η αστυνομία αναζητά τα προηγούμενα θύματα της» οικιακής βοηθού. Η οικιακή βοηθός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50