search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Τελικά είναι οριστικό: Χωρίζει το πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos)

06.10.2017 15:35
Τελικά είναι οριστικό: Χωρίζει το πασίγνωστο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos) - Media

 

Παρά τις προσπάθειες και των δύο να πείσουν περί του αντιθέτου, φαίνεται ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» και ότι οι πληροφορίες για χωρισμό του διάσημου ζευγαριού επαληθεύονται και, μάλιστα, σε μια δύσκολη στιγμή και για τους δύο.

Όπως είχε γραφτεί παλιότερα, ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και η σούπερ σταρ της ποπ Σακίρα βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Το ζευγάρι διέψευσε τις πληροφορίες αυτές, ωστόσο, νέα δημοσιεύματα φαίνεται ότι οριστικοποιούν τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, ισπανικά και κολομβιανά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Σακίρα επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πλέον μαζί με τον Καταλανό αμυντικό, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με τις δηλώσεις του την ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στο γάμο του Λιονέλ Μέσι, ενώ πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις τους αφορούν στο τι θα γίνει με τα τέσσερα παιδιά τους και τις άλλες λεπτομέρειες του χωρισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28