search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Nomads: Ο κανόνας του παιχνιδιού που αλλάζει τις ισορροπίες

07.10.2017 07:42
Nomads: Ο κανόνας του παιχνιδιού που αλλάζει τις ισορροπίες - Media

 

Το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκλεισε την πρώτη του εβδομάδα στον αέρα με πολλές ανατροπές, αλλαγές και ευτράπελα!

Το Nomads, όπως φαίνεται διαφέρει αρκετά και δεν είναι απλά μια αντιγραφή του Survivor. Μάλιστα, οι κανόνες διαφέρουν αρκετά από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ και αυτό είναι που το κάνει μοναδικό και νούμερο ένα στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχουμε πολλά να δούμε και να μάθουμε πολλούς ακόμη κανόνες που δεν γνωρίζουμε ως τώρα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η εβδομάδα του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με την πρώτη μονομαχία μεταξύ των δυο υποψηφίων προς αποχώρηση, του Φώτη Φιλιππόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου.

Νικητής ήταν ο Φώτης και έτσι η Εύη αποχώρησε από το νησί…

Πριν όμως αποχωρήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση – μια αποκάλυψη για έναν κανόνα που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Κάθε παίκτης που θα αποχωρεί, πριν φύγει από το νησί, θα γράφει σε ένα χαρτί ένα όνομα από κάθε ομάδα, δηλαδή θα επιλέγει ποιος θα είναι ο αρχηγός της κάθε ομάδας για την επόμενη εβδομάδα, μέχρι να υπάρξει κάποια αποχώρηση πάλι. 

Αυτός ο κανόνας φέρνει τα πάνω κάτω όπως καταλαβαίνετε, στο παιχνίδι και διαταράσσει όλες τις ισορροπίες. 

Παραδείγματος χάρη τώρα η Εύη ψήφισε για την ομάδα των Κόκκινων, την ομάδα της Φωτιάς, αρχηγό τον Γιώργο Μαυρίδη. Αυτή η απόφαση αναμένεται να φέρει αναταραχές στους συμπαίκτες τους με βάση την συμπεριφορά που έχουμε δει προς αυτόν τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24