search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»

27.10.2011 11:00
Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π» - Media

Κωνσταντίνος Βήτα: Ο γνωστός μουσικός μας μιλάει για τη σκληρή ποίηση των στίχων του και δηλώνει:” Με τον πόλεμο των τραπεζών ο πλανήτης μοιάζει σαν να έχει σταθεί πάνω σε ένα απόστημα γεμάτο πύο.

Κωνσταντίνος Βήτα: Ο γνωστός μουσικός μας μιλάει για τη σκληρή ποίηση των στίχων του και δηλώνει:” Με τον πόλεμο των τραπεζών ο πλανήτης μοιάζει σαν να έχει σταθεί πάνω σε ένα απόστημα γεμάτο πύο. Είμαστε όλοι κοντά στη βία. Εκεί που την κατακρίνουμε γινόμαστε εμείς η ίδιοι μια μορφή βίας μέσα από τις πράξεις μας”

Οι “Άλπεις” του Γ. Λάνθιμου: Μια βραβευμένη ταινία που διχάζει αποκαλύπτοντας ένα ψυχρό, κλινικό σινεμά. Το Ποντίκι art απαντά στο ερώτημα που πλανάται στα χείλη πολλών: πρόκειται για μεγάλη τέχνη ή για επιδέξιο στιλιζάρισμα χωρίς περιεχόμενο;

Ρόμπερτ Μέιπλθορπ, ο φακός που προκαλεί: Ο αιρετικός καλλιτέχνης αποκαλύπτει τον εκκεντρικό κόσμο του με 107 έργα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ντέιβιντ Λιτντς: Ο διάσημος σκηνοθέτης βγάζει τον πρώτο δίσκο του με μοντέρνα μπλουζ και αισθάνεται “αθάνατος” μέσα από τη μουσική του.

Ένας “Πελεκάνος” κουρνιάζει στην Πειραιώς: Η ταραχώδης σχέση του Στρίντμπεργκ με την αδελφή του σε μια παράσταση στο Bios

“Στον κήπο με τα θηρία”: Ο συγγραφέας Έρικ Λάρσον περιγράφει την άνοδο του Ναζισμού, μέσα από τα ημερολόγια του Αμερικανού πρέσβη στο Βερολίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:05