search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Την αποβολή της Μπαρτσελόνα από το Champions League ζήτησε o Νεϊμάρ!

07.10.2017 12:50
O Nεϊμάρ περιμένει τον Γιάννη στο Παρίσι (Video) - Media

Για τα καλά έχουν χαλάσει οι σχέσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Νεϊμάρ, καθώς όπως αποκαλύπτει η As, ο Βραζιλιάνος ζήτησε από την UEFA την αποβολή των «μπλαουγκράνα» από το Champions League. 

 

Το ρητό πως όταν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει επιβεβαίωσαν Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική ιστοσελίδα As, το καλοκαιρινό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών μόνο βελούδινο δεν ήταν, κάτι που επιβεβαιώνεται από την κίνηση του βραζιλιάνου να διεκδικήσει την καταβολή μπόνους ανανέωσης συμβολαίου που φτάνει τα 26 εκατ. ευρώ. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που δεν είδε κάποια ανταπόκριση από την πλευρά των «μπλαουγκράνα», αφού συμβουλεύτηκε τους δικηγόρους του, κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα στην UEFA, ζητώντας τον αποκλεισμό της από το φετινό Champions League. 

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έλαβε υπόψη το αίτημα του βραζιλιάνου, με την Μπάρσα να λαμβάνει κανονικά μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16