search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Ιακωβίδου: Από εδώ και πέρα δεν θα κατονομάσω προσωπικά την Ελένη Μενεγάκη

07.10.2017 13:00
Ιακωβίδου: Από εδώ και πέρα δεν θα κατονομάσω προσωπικά την Ελένη Μενεγάκη - Media

 

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η Ελένη Μενεγάκη κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου, σχετικά με απρεπείς εκφράσεις της που ειπώθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, σχετικά με την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη».

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα δικαστήρια και ο δικηγόρος της παρουσιάστριας δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει δημόσια συγγνώμη, τότε το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

Τι δηλώνει, λοιπόν, η ίδια η Τάνια Ιακωβίδου στα Αποκαλυπτικά;

«Σε καμία περίπτωση προσωπικά δεν ήθελα να θίξω την Ελένη Μενεγάκη, αυτό που ενδιαφέρει είναι ο κλάδος των άνεργων δημοσιογράφων που συνεχώς αυξάνεται και προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέλφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθησαν κάποια λόγια τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της οξύτατατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10