search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έπαινοι Σόιμπλε για την ελληνική οικονομία

07.10.2017 13:16
«Χρησμός» Σόιμπλε για το Brexit: Είτε δεν θα φύγει είτε θα ξαναγυρίσει... - Media
 
«Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιόφωνο Intel Radio. Ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών τόνισε ότι οχτώ χρόνια είναι αρκετά και ότι οι δυνάμεις του έχουν κάποια όρια.
 
Αναφορικά με το ευρωπαϊκό όραμα του Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η ομιλία του Γάλλου Προέδρου έφερε ανακούφιση στη γερμανική κυβέρνηση. «Γαλλία και Γερμανία αποτελούν τον πυρήνα της Ευρώπης και της προόδου της. Είμαι βέβαιος ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα πείσει και τους επόμενους εταίρους της να συμμερισθούν το όραμα της ίδιας και του Γάλλου Προέδρου», είπε.
 
Σχολιάζοντας όσους ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα AFD, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι Ναζί. «Πρέπει να τους σεβόμαστε και τα κίνητρά τους πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ’όψιν», ανέφερε.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:42