02/10/2020 00:15:43

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την ταυτότητα φύλου από τον Λεβέντη: Βίαιες αλλαγές

Λάβρος ο Λεβέντης κατά Αναστασιάδη: Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό - Media

 

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων καλώντας την να αποσύρει το νομοσχέδιο και κατηγορώντας την για προσπάθεια αλλαγής ατζέντας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα, παίζοντας με την προσφιλή της τακτική, την επικοινωνία.Για άλλη μια φορά καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που πρόκειται να συζητηθεί την Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής».

Η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «χωρίς κοινωνικό διάλογο, χωρίς προετοιμασία, τέτοιες αλλαγές είναι βίαιες και αποδοκιμάζονται από τον λαό. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει δικαίωμα να καλλιεργεί διχασμό, ούτε μπορεί να αγνοεί ηθικές αξίες που εμπνέουν τον λαό μας από σύσταση του ελληνικού κράτους. Εάν επιμείνει η κυβέρνηση, η απάντηση την Δευτέρα, τουλάχιστον από την Ένωση Κεντρώων θα είναι σκληρή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.