search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Λεμονής: Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού

07.10.2017 14:16
Λεμονής: Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού - Media

Μήνυμα για επιμονή και υπομονή σε ό,τι αφορά τη δουλειά που πραγματοποιείται στις Ακαδημίες έστειλε ο Τάκης Λεμονής, μιλώντας στο επιμορφωτικό σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού. 

 

Το «παρών» στο 7ο επιμορφωτικό σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε ο Τάκης Λεμονής, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους επικεφαλής και τους προπονητές. 

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι το μέλλον της ομάδας είναι η Ακαδημία, προσθέτοντας ότι τα απαραίτητα στοιχεία επιτυχίας είναι η επιμονή και η υπομονή. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες, αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο. 

Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία. Είδαμε στην πράξη ένα παιδί που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή (σ.σ. Ρέτσος). 

Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22