search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Υποψηφιότητα-έκπληξη για τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ (Photos)

07.10.2017 16:12
Υποψηφιότητα-έκπληξη για τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ (Photos) - Media

 

Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει ότι πάντα υπάρχει και πιο… χαμηλά, όσον αφορά τα επίπεδα αποδοχής ενός προέδρου των ΗΠΑ, το Δημοκρατικό Κόμμα μοιάζει να μην μπορεί να τον αντιμετωπίσει, καθώς δεν διαθέτει ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τον Τραμπ.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι ενδέχεται να αλλάξει, και μάλιστα, σύντομα, καθώς ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής δείχνει να ενδιαφέρεται να είναι αντίπαλός του στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το 2020.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία μοιάζει να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας δημοσίευμα της New York Post, το οποίο την παρουσίασε ως το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να νικήσει τον Τραμπ, η Γουίνφρεϊ έσπευσε να ευχαριστήσει τον συντάκτη.

Η Γουίνφρεϊ και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να σκεφθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο, το σχόλιό της αναζωπυρώνει τις φήμες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:17