search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Νίκος Παπανδρέου: Ο Γιώργος τα έβαζε με συμφέροντα

07.10.2017 17:26
Νίκος Παπανδρέου: Ο Γιώργος τα έβαζε με συμφέροντα - Media
 
Τη θέση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συγκρούστηκε με συμφέροντα στη διάρκεια της θητείας του, εκφράζει ο αδερφός του, Νίκος Παπανδρέου, σε άρθρο του στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση».
 
Ο Νίκος Παπανδρέου υποστηρίζει ότι ο αδερφός του διαθέτει ακόμα σημαντική δεκαμενή ψήφων την οποία διεκεδικούν οι υποψήφιοι για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «έχει αρχίσει το κυνήγι των ψήφων με έμφαση να βρεθούν οι “παπανδρεϊκοί” ψήφοι στην πλευρά του ενός ή του άλλου υποψηφίου».
 
Με τίτλο του άρθρου «Ώστε θέλετε την ψήφο των “παπανδρεϊκών”;», ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού αφήνει αιχμές ορισμένους υποψηφίους, οι οποίοι «έχουν “θάψει” σε ομιλίες τους τη θητεία του ή τον ίδιο τον Παπανδρέου, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα, γιατί έτσι είχαν μάθει να κάνουν στις παρέες τους τόσα χρόνια. Είχαν μάθει να τα ρίχνουν όλα τα δεινά σ’ εκείνον».
 
Τονίζει, δε, ότι «θα έχει ενδιαφέρον να ερωτηθούν για τη θητεία Παπανδρέου όλοι τους, ιδιαίτερα όσοι υποψήφιοι διετέλεσαν υπουργοί επί Γιώργου (2009-11). Ναι ή ου βρε παιδιά; Ναι ή ου; Επιτέλους, λίγο κουράγιο. Όχι γενικές αναφορές του τύπου “η πρώτη κυβέρνηση της κρίσης”, αλλά μια ρητή αναφορά στο δύσκολο όνομα, όπως “επί κυβερνήσεως Παπανδρέου”».
 
Από τις αιχμές του, επίσης, δεν ξεφεύγει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς ο Νίκος Παπανδρέου καλεί τους υποψηφίους να «ξεστομίσουν» το «απαγορευμένο όνομα ενός ανθρώπου, του οποίου κατέβασε όλες τις φωτογραφίες από τα γραφεία ΠΑΣΟΚ ο επόμενος πρόεδρος».
 
«Από το 2011 έως σήμερα συνεχίζει (με λιγότερη ένταση είναι η αλήθεια) η λυσσαλέα επίθεση τύπου Fake News κατά του κάθε μέλους της οικογένειας Παπανδρέου. Ο υποψήφιος που θα λέει όλη την αλήθεια, χωρίς φόβο, θα κερδίσει το στοίχημα», καταλήγει στο άρθρο του ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:14