search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:25
MENU CLOSE

Αυτή είναι η σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με την Κύπρο

07.10.2017 17:49
Απίστευτο σενάριο με Παναθηναϊκό και Μήτρογλου! - Media

 

Με προσθαφαιρέσεις σε σχέση με τα προηγούμενα ματς θα εμφανιστεί η Εθνική Ελλάδας στο ματς με την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, επέλεξε τον Ορέστη Καρνέζη για τα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό ο Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος – Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι οι Ζέκα – Τζιόλης, μεσοεπιθετική γραμμή με Σταφυλίδη, Μάνταλο και Φορτούνη και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Εκτός, αντίθετα, έμεινε ο φορμαρισμένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο, εκτός ενδεκάδας έχουν μείνει οι Μανιάτης, Σάμαρης και Δώνης. Τη θέση τους πήραν οι Τοροσίδης, Μάνταλος και Μήτρογλου.
 
Η σύνθεση της Εθνικής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Σταφυλίδης, Φορτούνης, Μήτρογλου (4-2-3-1).
 
(πληροφορίες: sport24)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21