search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Έξαλλη με τους δημοσιογράφους η Πενέλοπε Κρουθ – Δείτε τι την εξόργισε

07.10.2017 18:00
Έξαλλη με τους δημοσιογράφους η Πενέλοπε Κρουθ - Δείτε τι την εξόργισε - Media

 

«Γυναίκα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» μετέτρεψε δημοσιογράφος την γνωστή Ισπανίδα ηθοποιό και «μούσα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, την Πενέλοπε Κρουθ, κάνοντάς της μια ερώτηση που εξαγρίωσε την δημοφιλή σταρ.

Όλα άρχισαν όταν σε συνέντευξή της στο Interview, μαζί με τη Γκουίνεθ Πάλτροου, μιλούσαν για όλους και για όλα και τα πράγματα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι που ο δημοσιογράφος ρώτησε την 42χρονη Κρουθ ποια είναι η σχέση της με το χρόνο και την ηλικία.

Και τότε, η Κρουθ αγρίεψε πολύ: «Οι δημοσιογράφοι με ρωτούν από τότε που ήμουν 22 αν φοβάμαι να γεράσω! Αυτή είναι μια άκυρη ερώτηση τόσο για ένα 22χρονο κορίτσι, πόσο μάλλον για μια γυναίκα 42 χρονών! Αρνούμαι να απαντήσω μόνο και μόνο για να σταθώ ενάντια σε αυτή την τρέλα!», ήταν η έξαλλη αντίδρασή της.

Και δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε 2017, για το όνομα του Θεού! Γιατί οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να μιλούν ακόμα γι’ αυτό; Είναι τρελό. Αυτή η αίσθηση έγινε πιο δυνατή μέσα μου από τότε που έκανα παιδιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:11