search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Έκανε το καθηκον της η Εθνική Ελλάδας – Νίκη 2-1 επί της Κύπρου και «κλείδωσε» η δεύτερη θέση

07.10.2017 20:35
Η Εθνική που θέλουμε για... ένα ημίχρονο, 2-1 την Κύπρο - Media

 

Με νίκη-χρυσάφι. και αξιοποιώντας το «δώρο» του Βελγίου, η εθνική Ελλάδας πέρασε από το «ΓαΣιΠι» της Λευκωσίας, κερδίζοντας την Κύπρο με 2-1 και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στους ομίλους των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018.

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Κύπρος προηγήθηκε στο 18′ με γκολ του Σωτηρίου, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Καρνέζη και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Μέσα σε οκτώ λεπτά η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Ισοφάρισε με γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος με ένα αριστουργηματικό πλασέ έκανε το 1-1 στο 24′ , ενώ το 2-1 ήρθε στο 26′ όταν μετά από χτύπημα κόρνερ από αριστερά του Φορτούνη, ο Τζιώλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν κινδύνευσε από την Κύπρο ούτε τιμωρήθηκε από την μπάλα. Μετά τη νίκη αυτή η εθνική Ελλάδας έφθασε τους 16 βαθμούς και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για να βρεθεί στα μπαράζ του ερχόμενου Νοεμβρίου για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:31