search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:29
MENU CLOSE

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Προφυλακίστηκαν και οι 7 συλληφθέντες

08.10.2017 05:12
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Προφυλακίστηκαν και οι 7 συλληφθέντες - Media

 

Δεκαεννέα ώρες διήρκεσαν ενώπιον της ανακρίτριας οι απολογίες των 7 συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Οι 7 κατηγορουμενοι μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια Ηρακλείου στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Θωμάς Λεχωβίτης που ανέλαβε την υπεράσπιση του 44χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών στο Ρέθυμνο, δήλωσε ότι ένας εκ των κατηγορουμένων, δεν κατονόμασε κάποιον γιατί όπως λέει φοβάται για τη ζωή του ενώ.

Αναφορικά με τον πελάτη του είπε ότι αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που έστελνε τα sms και έριξε τις ευθύνες στον 22χρονο κτηνοτρόφο. Και ο κ. Λεχωβίτης συμμερίστηκε την άποψη του συναδέλφου του, ότι δηλαδή οι συλληφθέντες δεν οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή.

Η απολογία του 43χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας όπου βρέθηκε αλυσοδεμένος την περασμένη Δευτέρα ο επιχειρηματίας, διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ενώ σύντομη ήταν η απολογία του 40χρονου Σκοπιανού κατοίκου Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά ακολούθησε η απολογία του 44χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων από το Ρέθυμνο και στη συνέχεια μπήκαν διαδοχικά στο γραφείο της ανακρίτριας ο 22χρονος κτηνοτρόφος από τα Σφακιά και ο 46χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο.

Ακολούθησε απολογία του 60χρονου κτηματομεσίτη, ενώ τελευταίος απολογήθηκε είναι ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15