search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:51
MENU CLOSE

Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Γλυφάδα: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ (upd)

08.10.2017 05:58
Συνελήφθη 29χρονος στη Δάφνη για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με ταχύπλοα σκάφη από την Αλβανία στην Ελλάδα - Media

 

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως όλα δείχνουν οφείλεται το μεκελειό που έγινε ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Γλυφάδας, που έγινε στις 04.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματίστηκαν ένα ακόμα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες. Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους αλβανούς υπηκόους είναι συνιδιοκτήτης του μπαρ.

Στον πανικό που υπήρξε μεταξύ των θαμώνων και υπαλλήλων του κέντρου, στην προσπάθειά τπυς να προστατευτούν από τους πυροβολισμούς οι δύο ” εκτελεστές” κατάφεραν να διαφύγουν, ενδεχομένως πεζή. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκεται απο νωρίς το πρωι κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να συλλέξει στοιχεία καθώς επισης και μαρτυρίες , οι οποίες θα βοηθήσουν στην διαπίστωση του κινήτρου των δραστών .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45