search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή του Χάρη Ρώμα – Τα τηλεοπτικά του πλάνα

08.10.2017 10:08
Χάρης Ρώμας: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος» (Videos) - Media

 

Ο Χάρης Ρώμας είναι από τους πλέον επιτυχημένους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, δεν έχει εμφανιστεί στη μικρή οθόνη. Ο Χάρης Ρώμας πέρσι ήταν να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα του Epsilon με τη σειρά «Ο κακός πεθερός», αλλά η κωμωδία δε βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα αν και είχε κυκλοφορήσει το trailer.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, του έχει προταθεί σε μαύρη κωμωδία για την οποία όμως δεν έχει βγει καμία πληροφορία μέχρι στιγμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χάρης δε θα έχει καμία ανάμειξη ούτε στην σκηνοθεσία ούτε στο σενάριο. Τις επόμενες μέρες θα γυριστεί και το «πιλοτικό» επεισόδιο το οποίο θα κατατεθεί σε δύο μεγάλα κανάλια…

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να δούμε ακόμα μία νέα παραγωγή τις οθόνες μας.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:21