search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Το τηλεοπτικό σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό που δεν προχώρησε ποτέ

08.10.2017 10:23
Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» - Media

 

Μπορεί πλέον, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο, να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή: Σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Γιάννης Αλαφούζος σκεφτόταν σοβαρά να φτιάξει το Panathinaikos TV!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού -και ταυτόχρονα, αφεντικό στο ΣΚΑΪ- στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου για την περσινή τηλεοπτική σεζόν (2016 – 2017) είχε εκμυστηρευτεί στους παρευρισκόμενους πως στα πλάνα του βρισκόταν και η «κατασκευή» ενός καναλιού μικρότερης εμβέλειας από τον ΣΚΑΪ, το οποίο θα έπαιζε διαδικτυακά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών.

Εκεί, λοιπόν, ένα πρόγραμμα του καναλιού θα ήταν… καταπράσινο: Το εν δυνάμει Panathinaikos TV μπορεί να μη μετέδιδε τους αγώνες της ομάδας, όμως θα έδειχνε ρετρό παιχνίδια του «Τριφυλλιού», αφιερώματα σε παλιούς και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ειδικά θέματα για τους διαχρονικούς πρωταγωνιστές του ΠΑΟ και πολλά- πολλά άλλα.

Το σχέδιο, παρά το γεγονός πως ο κ. Αλαφούζος το σκεφτόταν σοβαρά, δεν προχώρησε άμεσα τότε και όπως αποδείχτηκε, δεν έμελλε να πάρει τηλεοπτική σάρκα και οστά ποτέ, καθώς ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεσή του να μην ασχοληθεί άλλο με την ομάδα.

Κάπως έτσι, το όνειρο για το Panathinaikos TV έμεινε για πάντα… όνειρο.

Πηγή: dailymedia.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50