search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Τα «απαγορευμένα»: Τι δεν τρώνε οι σεξοβόμβες της Victoria’s Secret

08.10.2017 14:00
Τα «απαγορευμένα»: Τι δεν τρώνε οι σεξοβόμβες της Victoria

 

Πέντε από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της θρυλικής εταιρίας εσωρούχων Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά της σιλουέτας τους.

Και αν φαντάζεστε ότι τα αγγελάκια τη βγάζουν μόνο με ένα μαρούλι μάλλον είστε γελασμένοι.  

Kendall Jenner

Η 21 έτους αδελφή της Kim Kardashian έχει δηλώσει πως την περίοδο πριν από το σόου της Victoria’sSecret κάνει εντατικά τρέξιμο (το μυστικό της για να είναι σε φόρμα), ενώ πριν από το περσινό σόου (το πρώτο όπου συμμετείχε) έκανε καθημερινές προπονήσεις με personal trainer, χάρη στις οποίες έχασε πέντε κιλά, κυρίως λίπος. Η Kendall (που αγαπά τα γλυκά, αλλά τα αποφεύγει) έχει καταφέρει να βγάλει από τη διατροφή της τα ζυμαρικά, γιατί την κάνουν να νιώθει «βαριά», έχοντας υιοθετήσει μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων στη λογική της paleo (τρώγοντας άφθονη καθαρή πρωτεΐνη, κυρίως άπαχο μοσχάρι). Tο πρωινό της περιλαμβάνει αυγά, αβοκάντο και βρόμη (οι φυτικές ίνες τη βοηθούν να μην παθαίνει ξαφνικές λιγούρες), ενώ πίνει τουλάχιστον οκτώ ποτήρια detox πράσινο τσάι καθημερινά.

Βella Hadid
Γυμνάζεται κάνοντας cardio ασκήσεις (αερόβιο πρόγραμμα) που βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση τουλάχιστον για δεκαπέντε λεπτά κάθε μέρα, κάνει τζόγκινγκ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γιόγκα και πιλάτες. Φέτος ήταν η πρώτη εμφάνιση της 20χρονης Bella σε catwalk της Victoria’s Secret. Τοbeauty tip της; Δεν παραλείπει ποτέ να βάλει ενυδατικό σέρουμ προσώπου, πρωί και βράδυ! Αν και δηλώνει λάτρις της πίτσας, τις εβδομάδες πριν από το σόου την αντικαθιστά με veggie σούπες και σνακ με αβοκάντο.

Gigi Hadid
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η 21 ετών Gigiπερπάτησε στην πασαρέλα ως Άγγελος της Victoria’sSecret και, όπως έχει δηλώσει η ίδια, ήταν ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα που έγιναν πραγματικότητα. Το μποξ είναι η αγαπημένη της άσκηση, καθώς γυμνάζει και τονώνει όλο το σώμα. Ένα από τα beauty tips της Gigi πριν από το σόου είναι να τρίβει απαλά τα χείλη της με μία πετσέτα για να διώχνει τα νεκρά κύτταρα. Όσον αφορά στη διατροφή της, η Gigi, η οποία λατρεύει τα μπέργκερ, ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής –έχοντας μια ελεύθερη ημέρα την εβδομάδα για να απολαμβάνει την αγαπημένη της «γουρουνιά». Τις υπόλοιπες ημέρες, βέβαια, μπορεί να τρώει αποκλειστικά σαλάτες με ρόκα και ξηρούς καρπούς!

Alessandra Ambrosio
Το 35χρονο μοντέλο έχει δηλώσει πως ξεκίνησε να γυμνάζεται την περίοδο πριν από το πρώτο της σόου με τη Victoria’s Secret. Έχει τον ίδιο personal trainer –τον Leandro Carvalho – από τα 24 της χρόνια και, εκτός από τα μαθήματα καποέιρα και σάμπα που κάνει, παρακολουθεί μία φορά την εβδομάδα πιλάτες και τρεις φορές την εβδομάδα barre, ένα είδος γυμναστικής που συνδυάζει μπαλέτο, πιλάτες και γιόγκα. Το καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό και τουλάχιστον έναν αποτοξινωτικό πράσινο χυμό την ημέρα (με σπανάκι, πράσινο μήλο, σέλινο, τζίντζερ και άλλα πράσινα λαχανικά και φρούτα).

Adriana Lima
Τα τελευταία δέκα χρόνια κάνει μποξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, με προπονητή τον πρώην πρωταθλητή και μποξέρ Michael Olajide Jr. Το σόου της Victoria’s Secret, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, ήταν η 16ηεμφάνισή της σε runway του brand. Η 35χρονη δήλωσε πως πριν από το απαιτητικό σόου δεν άλλαξε τίποτα στη διατροφή της, αφού φροντίζει να τρέφεται υγιεινά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Φέτος στη γυμναστική της επικεντρώθηκε στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στα πόδια και στο στήθος της. Ένας αυστηρός διατροφικός κανόνας που ακολουθεί είναι πως αποφεύγει τους υδατάνθρακες και οτιδήποτε τηγανητό.

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55