search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Υπέρ του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου ο Βασίλης Οικονόμου

08.10.2017 14:26
22/10/2020 - Media

 

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο τουλάχιστον επί της αρχής, καθώς- όπως είπε- ρυθμίζει θέματα που στην Ευρώπη έχουν ρυθμιστεί εδώ και πολλά χρόνια.

Αιχμές κατά της ιεραρχίας

Ο βουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές για τη στάση και τις ανακοινώσεις της ιεραρχίας, λέγοντας ότι οι απόψεις της εκκλησίας είναι σεβαστές αλλά «νομοθετούν τα κόμματα και η Βουλή και όχι η εκκλησία η οποία θα πρέπει να περιοριστεί στο πνευματικό της ρόλο».

Συνέδεσε μάλιστα την ψήφιση του νομοσχεδίου με το κεντροδεξιό άνοιγμα που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα δείξει πως η Νέα Δημοκρατία εννοεί αυτό το άνοιγμα, άνοιγμα που θα της επιτρέψει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:38